До аспірантури на конкурсній основі приймаються особи, які мають вищу освіту і кваліфікацію спеціаліста або магістра.

 

Перелік спеціальностей з яких ведеться підготовка науково-педагогічних і наукових кадрів

  • 03.00.20 - Біотехнологія
  • 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених
    харчових продуктів

 

 

Особи, які вступають до аспірантури подають на ім′я ректора вищого навчального закладу наступні документи:

 

  • заяву;
  • особовий листок з обліку кадрів;
  • список опублікованих праць і винаходів. Особи, які не мають опублікованих праць і винаходів, подають наукові доповіді (реферати) з обраної ними наукової спеціальності;
  • медичну довідку про стан здоров′я (форма №086-У);
  • копії дипломів із додатками про закінчення вищого навчального закладу;
  • посвідчення про складання кандидатських іспитів (за наявності складених кандидатських іспитів).

 


Паспорт і диплом про вищу освіту вступаючі подають особисто.

 

Підготовка в аспірантурі і докторантурі здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України, а також коштів юридичних і фізичних осіб.

 

Прийом документів до докторантури та аспірантури здійснюється щорічно до 15 вересня.

 

Вступні іспити до аспірантури - з 1 жовтня:

 

  • спеціальність (в обсязі навчальної програми для спеціаліста або магістра, яка відповідає обраній ними наукові спеціальності),
  • філософія,
  • іноземна мова на вибір (англійська, німецька, іспанська, італійська, французька).

 

За довідками звертатися за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112,

 відділ аспірантури, кімн. А-304a

 

Контактні телефони: (048) 712-41-56, факс (048) 725-32-84

 

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Монографії Приемная комиссия 2013 Меню Семинар Гричишина лла Ивановна До уваги абітурієнтів! Публічна інформація Вітаємо на сайті Розробки Мы обновились Планшет выигрывай! Дисципліни заочна форма Графік консультацій Поездка в с Дальник Ночь открытых дверей С ПР ЗДНИКОМ ! магистрам Бакалавру День космонавтики Лекция доц Никитчиной Т Файлообмінник Магістратура Студенческая конференция Праздник тыквы ОН ПТ приглашает Увага конкурс! С Днем студента! Международный форум П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Новий напрямок кадемии Працевлаштування Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Методичні посібники Методичні матеріали Контакти спірантура Інститут культури Наукова робота студентів Барбекю с ОН ПТ Виховна робота Весенние нитраты Дороздов лександр Ильич Мастер-класс ВНИМ НИЕ ADMIN С Днем рождения Одесса! ХТ запрошує на FoodRace Прийом документів до ОН ХТ Виктория Напоминаем! Лабораторії кафедри Приглашаем на обучение Поздравляем с 1 сентября Вечер открытых дверей Барбекю-шоу Викладачі Наші випускники аспирантам Проняков ндрей Сергеевич Дисертації Слово завідуючого Харчових технологій 20 квітня День кафедри День кафедры 2017 Публікації Безусов натолий Тимофеевич Підготовчі курси Студентам Необхідні документи С 8 Марта! ТЕРМІНОВО! Конференції Практика Практика фото С Новым годом! Палвашова нна Игоревна День кафедры 9 апреля Южный Вітаємо зі святом! Прийом 2016 Новини Патенти
/*
*/