ДИСЦИПЛІНИ, ЩО ВИКЛАДАЮТЬСЯ НА КАФЕДРІ

 

ДИСЦИПЛІНА

Група

ВИКЛАДАЧ

Спеціальні технології консервованих продуктів 

ТК-56

Проф.

Безусов А.Т.

Технології консервованих продуктів функціонального призначення

ТК-56

Інноваційні технології галузі

ТКм-57

Хімія і технологія сировини у консервній галузі

 

ТВКП-32а

Безвідходні технології консервованих виробництв

 

ТК-56

Технології консервної галузі

 

ТК-46

Проф.

Верхівкер Я.Г.

Технологічний інжиніринг підприємств

 

ТКм-57

Технологія соусів

 

ТВКП-32а

Стандартизація, метрологія та сертифікація

 

ТВКП-32а

Технології консервування плодів та овочів

 

6.051701 (ТМ)

Доц.

Палвашова Г.І.

Теоретичні основи  харчових технологій

 

ТВКП-22

Аналіз технологічних процесів у галузі

 

ТК-46

Холодильна технологія

 

ТК-46

Доц.

Доценко Н.В.

Технологія консервування плодів та овочів

 

ТКз-41,ТМз-43,ТМз-41,ТРз-40,722-41

ТЗз-31,ТМз-31,ТМз-33,ТХПз-31,ТРз-30,ТХПз(с)-732,ТЗз(с)-731

 

Спеціальні технології консервованих продуктів

 

ТК-56

Технологія зберігання сировини у галузі

 

ТК-36

Доц.

Ільєва О.С.

Проектування підприємств галузі з оснавами САПР

 

ТК-46

Доц.

Дроздов О.І.

Оптимізація технологічних процесів консервних виробництв

 

ТК-56

Проектування консервованих підприємств

 

ТК-56

Технологія консервів дитячого та дієтичного харчування

 

ТК-46

Основи наукових досліджень

 

ТВКП-22

Загальна технологія та технологія галузі

 

М-31

Доц.

Мирошниченко О.М.

 

Фізико-хімічні основи технологій консервованих продуктів

 

ТВКП-32а

Контроль якості та безпеки продуктів галузі

 

ТК-46

Доц.

Пилипенко І.В.

Методика викладання у ВНЗ

 

ТКм-57

Методологія наукових досліджень

 

ТКм-57

Основи автоматизованого проектування

 

ТВКП-32а

Доц.

Афанасьєва Т.М.

Управління якістю продукції у виробництві

 

 ТКм-57

 

 

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Поездка в с Дальник Гричишина лла Ивановна Вітаємо зі святом! До уваги абітурієнтів! Ярмарка вакансий Семинар День кафедры 2017 Новини спірантура Приемная комиссия 2013 Студенческая конференция Вечер открытых дверей Історія кафедри Оновлення сайту Підручники ОН ПТ приглашает График консультаций Слово завідуючого Дисципліни Приглашаем на обучение С ПР ЗДНИКОМ ! Дисципліни заочна форма Виктория День космонавтики Наші випускники Лекция доц Никитчиной Т Южный Харчових технологій Патенти Вітаємо на сайті Конкурс ! Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Новий напрямок Фотогалерея Напоминаем! Поздравляем с 1 сентября Планшет выигрывай! Практика 2013 Обучение в Европе ТЕРМІНОВО! Наукова робота студентів Методичні матеріали ADMIN Ильева Елена Сергеевна Палвашова нна Игоревна Международный форум Необхідні документи Контакти Дороздов лександр Ильич кадемии Публічна інформація Бакалавру Монографії Увага конкурс! С Днем студента! Публікації Прими решение Приглашаем на праздник! Безусов натолий Тимофеевич ХТ запрошує на FoodRace Барбекю-шоу Экскурсия по факультету Про спеціальність Прийом документів до ОН ХТ Графік консультацій Меню С 8 Марта! Методичні посібники Лабораторії кафедри 20 квітня День кафедри Весенние нитраты ВНИМ НИЕ Підготовчі курси День кафедры состоялся Ночь открытых дверей Конференції Мы обновились Виховна робота Викладачі П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ магистрам Прийом 2016 Файлообмінник Розробки Мастер-класс
/*
*/