За прогнозами, уже в першій половині XXI століття біотехнологічні товари будуть становити чверть всієї світової продукції. Отже виробництво консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних методів заслуговує на особливу увагу.

За останні роки в Україні відновлено та побудовано десятки нових сучасних заводів в Одеській, Херсонській, Київській, Черкаській областях. Для цих підприємств кафедра Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв готує висококваліфікованих фахівців, які володіють знаннями сучасних технологій. 

 Студенти отримують знання високого рівня за наступними важливими та цікавими дисциплінами:

-         Теоретичні основи харчових технологій,

-         Контроль якості та безпеки продуктів, 

-         Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва,

-         Наукові основи холодильної технології,

-         Актуальні проблеми технології галузі та інші.

Розвиток асортименту харчових продуктів поставив сушіння в ранг найзатребуваніших технологій – від наповнювачів морозива і йогуртів до овочів і фруктів тривалого зберігання, а кріотехнології дозволяють одержувати свіжозаморожені овочі, фрукти, рибу, морепродукти та інші харчові продукти, зберігаючи при цьому всі їхні природні корисні властивості, які все більше заповнюють морозильні вітрини сучасних супермаркетів.

Практичного досвіду студенти набувають на провідних харчових підприємствах України: фірма Витмарк-Украина (ТМ “Джаффа”, “Соковіта” “Наш сік”), ВАТ “Сандора”, ПРАТ “Одеський консервний завод”, ВАТ “Одеський консервний завод дитячого харчування”, ВАТ “Еврика” (ТМ "Бібусина грядка”) та інших.

Майбутні випускники – це:

  •  керівники харчових підприємств;
  •  головні технологи, технологи змін і цехів;
  •  завідувачі лабораторій;
  •  працівники дослідницьких і наукових лабораторій;
  •  експерти з якості харчових продуктів.

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Наукова робота студентів Гричишина лла Ивановна Працевлаштування Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Ночь открытых дверей Інститут культури До уваги абітурієнтів! Монографії Безусов натолий Тимофеевич Палвашова нна Игоревна Графік консультацій Дисципліни заочна форма Праздник тыквы Проняков ндрей Сергеевич спірантура Приглашаем на обучение Напоминаем! Поздравляем с 1 сентября Увага конкурс! Вітаємо з 1 Вересня! Обучение в Европе Студенческая конференция Магістратура ВНИМ НИЕ Вітаємо на сайті Практика С Новым годом! ADMIN График консультаций Вечер открытых дверей Розробки Виховна робота Викладачі День космонавтики Фотогалерея Экскурсия по факультету Ми на Масляній 20 квітня День кафедри Прийом 2016 Бакалавру Планшет выигрывай! ОН ПТ приглашает Методичні посібники Город профессий Приглашаем на праздник! Методичні матеріали Поездка в с Дальник Прийом документів до ОН ХТ Підготовчі курси Новини Барбекю с ОН ПТ Підручники Виктория Дисципліни С 8 Марта! День кафедры 2017 День кафедры состоялся Патенти Студентам Приемная комиссия 2013 Новий напрямок П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Мы обновились Поспішайте! Контакти Практика фото Вітаємо зі святом! Публікації С Днем студента! Лекция доц Никитчиной Т Южный Лабораторії кафедри Слово завідуючого Ярмарка вакансий Дисертації Семинар День кафедры 9 апреля Барбекю-шоу Про спеціальність Необхідні документи Ильева Елена Сергеевна магистрам Весенние нитраты Практика 2013 Прими решение
/*
*/