За прогнозами, уже в першій половині XXI століття біотехнологічні товари будуть становити чверть всієї світової продукції. Отже виробництво консервованих продуктів із застосуванням біотехнологічних методів заслуговує на особливу увагу.

За останні роки в Україні відновлено та побудовано десятки нових сучасних заводів в Одеській, Херсонській, Київській, Черкаській областях. Для цих підприємств кафедра Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв готує висококваліфікованих фахівців, які володіють знаннями сучасних технологій. 

 Студенти отримують знання високого рівня за наступними важливими та цікавими дисциплінами:

-         Теоретичні основи харчових технологій,

-         Контроль якості та безпеки продуктів, 

-         Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва,

-         Наукові основи холодильної технології,

-         Актуальні проблеми технології галузі та інші.

Розвиток асортименту харчових продуктів поставив сушіння в ранг найзатребуваніших технологій – від наповнювачів морозива і йогуртів до овочів і фруктів тривалого зберігання, а кріотехнології дозволяють одержувати свіжозаморожені овочі, фрукти, рибу, морепродукти та інші харчові продукти, зберігаючи при цьому всі їхні природні корисні властивості, які все більше заповнюють морозильні вітрини сучасних супермаркетів.

Практичного досвіду студенти набувають на провідних харчових підприємствах України: фірма Витмарк-Украина (ТМ “Джаффа”, “Соковіта” “Наш сік”), ВАТ “Сандора”, ПРАТ “Одеський консервний завод”, ВАТ “Одеський консервний завод дитячого харчування”, ВАТ “Еврика” (ТМ "Бібусина грядка”) та інших.

Майбутні випускники – це:

  •  керівники харчових підприємств;
  •  головні технологи, технологи змін і цехів;
  •  завідувачі лабораторій;
  •  працівники дослідницьких і наукових лабораторій;
  •  експерти з якості харчових продуктів.

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Увага конкурс! С 8 Марта! Вітаємо з 1 Вересня! До уваги абітурієнтів! Контакти Практика 2013 Підручники спірантура Необхідні документи ADMIN Вечер открытых дверей Ночь открытых дверей Дисципліни заочна форма Практика Лабораторії кафедри Підготовчі курси С Днем студента! Новини Магістратура Конкурс ! Студенческая конференция Приглашаем на обучение Барбекю с ОН ПТ Палвашова нна Игоревна Публічна інформація Весенние нитраты ОН ПТ приглашает Прийом 2016 аспирантам Студентам Викладачі Слово завідуючого Монографії кадемии Безусов натолий Тимофеевич Барбекю-шоу робота гуртків День кафедры 9 апреля С ПР ЗДНИКОМ ! Вітаємо на сайті Ильева Елена Сергеевна День кафедры 2017 Графік консультацій Виктория Виховна робота Меню П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ День кафедры состоялся Прийом документів до ОН ХТ График консультаций магистрам Международный форум Про спеціальність Історія кафедри Працевлаштування Прими решение Ми на Масляній Приемная комиссия 2013 ВНИМ НИЕ Приглашаем на праздник! Практика фото Розробки Лекция доц Никитчиной Т Файлообмінник Оновлення сайту Ярмарка вакансий Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Наукова робота студентів Новий напрямок Фотогалерея С Днем рождения Одесса! Наші випускники Праздник тыквы Южный Публікації Дороздов лександр Ильич Патенти Поспішайте! Дисципліни Бакалавру ТЕРМІНОВО! ХТ запрошує на FoodRace Мы обновились 20 квітня День кафедри День космонавтики Проняков
/*
*/