Контрольная закупка и анализ качества весенних овощей и фруктов.

Совместный проект канала Репортер и кафедры БКПиН Одесской национальной академии пищевых технологий.

Как всегда интересно и увлекательно прошел день кафедры Биотехнологии, консервированных продуктов и напитков 19 апреля 2017 г. в аудитории Б-411. 

Ребята и гости кафедры знакомились с методами определения натуральности соков с мякотью, определяли составы купажей и их качество, дегустировали необычные виды варенья из свеклы и соленых огурцов. 

Ждем Вас в следующем году!

 

77 Наукова конференція науково-педагогічного складу 
Одеської національної академії харчових технологій

18–21 квітня 2017 р.

≡ ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Технологічні процеси для харчових і зернопереробних галузей агропромислового комплексу (АПК).
  • Розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини.
  • Технології отримання безпечних харчових продуктів та визначення критеріїв їх оцінки.
  • Створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв.
  • Економічні проблеми діяльності виробництв АПК в ринкових умовах.
  • Створення нових енергозберігаючих циклів, схем і конструкцій холодильного і кріогенного обладнання, систем кондиціювання.
  • Розробка високонадійних та енергетично ефективних абсорбційних холодильних приладів різного призначення.
  • Розробка сонячних холодильних установок.
  • Моделювання термодинамічних властивостей та створення багатокомпонентних робочих тіл для дросельних систем охолодження.

Наші викладачі доцент Палвашова Г.І. та доцент Нікітчина Т.І. приймали активну участь у постерній сессії та у секційних засіданнях.

На кафедрі БКПіН пройшла студентська наукова конференція

27 березня 2017р. на кафедрі Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв відбулась студентська наукова конференція. В ній активну участь прийняли студенти, що навчаються за програмою «Магістр»,  «Спеціаліст» та «Бакалавр»: Джаман Т.Ю., Емервеісова З.Е., Хаджиу В.С., Сторчак В.Ю., Забранська К.О., Іващук А.І., Данильчук В.В. Представлені роботи  були присвячені новим технологіям, серед яких виробництво солодких маринадів, соління зелених слив, виробництво соків з використанням прийомів «hot, cool break» та застосування нових методів та способів обробки в існуючих технологіях соків, натуральних консервів та овочевої ікри. Студенти-магістри знайомили з тематикою своїх робіт та з поточними результатами дослідів.

Вперше на наукову конференцію були винесені роботи студентів-біотехнологів: Чіпчева О.І., Гніліченко А.Д., Гайтина Л.Д., Уманець А.А., Проданова Г.О. Незважаючи на те, що вони навчаються тільки на другому курсі представлені роботи мають серйозну наукову основу. Завдяки керівникам робіт за цією спеціалізацією проф. Безусову А.Т. та доц. Афанасьєвій Т.М. тематика робіт різноманітна та актуальна, яка затребувана у різних сучасних технологіях: дослідження продуктів молочнокислого бродіння, іммобілізація сичужного ферменту, оцтовокислих бактерій, ферментативна переетерифікація жирів та ін.

На конференції були присутні всі викладачі кафедри БКПіН та викладачі і студенти інших технологічних кафедр. Все пройшло в святковий атмосфері. Роботи викликали зацікавленість присутніх, доповідачам ставили питання та жваво обговорювали наукове рішення проблем. Завершилась конференція врученням студентам грамот за активну участь в науковій роботі та пам’ятними фото.

Студенты 4 курса и преподаватели ОНАПТ факультета ТВиТБ посетили одно из ведущих предприятий консервной отрасли - компанию Витмарк-Украина. Компания занимает ведущие позиции на украинском рынке соков и напитков, а также на рынке детского питания в сегменте фруктово-овощных соков и пюре. За 22-летнюю историю компании Витмарк-Украина ее продукты получили признание многих авторитетных международных конкурсов и рейтингов популярности брендов, но главное – это признание потребителей. Ребята смогли увидеть производство продукции своими глазами. Спасибо за познавательную и интересную экскурсию главному технологу Тхир Наталье Владимировне, а также, за помощь в организации, менеджеру по персоналу Падухевич Елене Владимировне. Отдельное спасибо Академии за предоставленный транспорт.


 

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Методичні посібники Патенти Приглашаем на обучение Публікації ВНИМ НИЕ Проняков ндрей Сергеевич Викладачі График консультаций Барбекю-шоу Безусов натолий Тимофеевич Методичні матеріали Дороздов лександр Ильич Монографії Дисципліни заочна форма Бакалавру С Днем рождения Одесса! Увага конкурс! Весенние нитраты Приглашаем на праздник! Правила прийому в ОН ХТ 2015 році ОН ПТ приглашает Про спеціальність Экскурсия по факультету День кафедры состоялся До уваги абітурієнтів! спірантура Підготовчі курси Ночь открытых дверей Прими решение Файлообмінник С ПР ЗДНИКОМ ! магистрам Прийом документів до ОН ХТ С Новым годом! Працевлаштування Вітаємо на сайті Лабораторії кафедри Город профессий Історія кафедри День кафедры 9 апреля 20 квітня День кафедри Вітаємо з 1 Вересня! Новий напрямок Поездка в с Дальник Виктория Планшет выигрывай! Необхідні документи Вітаємо зі святом! Наші випускники Ярмарка вакансий Конкурс ! С 8 Марта! Вечер открытых дверей С Днем студента! Практика Контакти Наукова робота студентів Праздник тыквы Графік консультацій Приемная комиссия 2013 Практика фото Інститут культури Ильева Елена Сергеевна Международный форум Дисципліни ТЕРМІНОВО! Фотогалерея Прийом 2016 ADMIN День космонавтики Дисертації П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Розробки Слово завідуючого Обучение в Европе Підручники Поздравляем с 1 сентября Южный Мы обновились Практика 2013 Новини Магістратура Семинар Студентам Поспішайте! Барбекю с ОН ПТ
/*
*/