ОДЕССКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ АКАДЕМИЯ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
приглашает всех желающих

"Вечер открытых дверей"

 

Детальніше: Вечер открытых дверей

Контрольная закупка и анализ качества весенних овощей и фруктов.

Совместный проект канала Репортер и кафедры БКПиН Одесской национальной академии пищевых технологий.

Как всегда интересно и увлекательно прошел день кафедры Биотехнологии, консервированных продуктов и напитков 19 апреля 2017 г. в аудитории Б-411. 

Ребята и гости кафедры знакомились с методами определения натуральности соков с мякотью, определяли составы купажей и их качество, дегустировали необычные виды варенья из свеклы и соленых огурцов. 

Ждем Вас в следующем году!

 

77 Наукова конференція науково-педагогічного складу 
Одеської національної академії харчових технологій

18–21 квітня 2017 р.

≡ ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Технологічні процеси для харчових і зернопереробних галузей агропромислового комплексу (АПК).
  • Розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини.
  • Технології отримання безпечних харчових продуктів та визначення критеріїв їх оцінки.
  • Створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв.
  • Економічні проблеми діяльності виробництв АПК в ринкових умовах.
  • Створення нових енергозберігаючих циклів, схем і конструкцій холодильного і кріогенного обладнання, систем кондиціювання.
  • Розробка високонадійних та енергетично ефективних абсорбційних холодильних приладів різного призначення.
  • Розробка сонячних холодильних установок.
  • Моделювання термодинамічних властивостей та створення багатокомпонентних робочих тіл для дросельних систем охолодження.

Наші викладачі доцент Палвашова Г.І. та доцент Нікітчина Т.І. приймали активну участь у постерній сессії та у секційних засіданнях.

На кафедрі БКПіН пройшла студентська наукова конференція

27 березня 2017р. на кафедрі Біотехнології, консервованих продуктів і напоїв відбулась студентська наукова конференція. В ній активну участь прийняли студенти, що навчаються за програмою «Магістр»,  «Спеціаліст» та «Бакалавр»: Джаман Т.Ю., Емервеісова З.Е., Хаджиу В.С., Сторчак В.Ю., Забранська К.О., Іващук А.І., Данильчук В.В. Представлені роботи  були присвячені новим технологіям, серед яких виробництво солодких маринадів, соління зелених слив, виробництво соків з використанням прийомів «hot, cool break» та застосування нових методів та способів обробки в існуючих технологіях соків, натуральних консервів та овочевої ікри. Студенти-магістри знайомили з тематикою своїх робіт та з поточними результатами дослідів.

Вперше на наукову конференцію були винесені роботи студентів-біотехнологів: Чіпчева О.І., Гніліченко А.Д., Гайтина Л.Д., Уманець А.А., Проданова Г.О. Незважаючи на те, що вони навчаються тільки на другому курсі представлені роботи мають серйозну наукову основу. Завдяки керівникам робіт за цією спеціалізацією проф. Безусову А.Т. та доц. Афанасьєвій Т.М. тематика робіт різноманітна та актуальна, яка затребувана у різних сучасних технологіях: дослідження продуктів молочнокислого бродіння, іммобілізація сичужного ферменту, оцтовокислих бактерій, ферментативна переетерифікація жирів та ін.

На конференції були присутні всі викладачі кафедри БКПіН та викладачі і студенти інших технологічних кафедр. Все пройшло в святковий атмосфері. Роботи викликали зацікавленість присутніх, доповідачам ставили питання та жваво обговорювали наукове рішення проблем. Завершилась конференція врученням студентам грамот за активну участь в науковій роботі та пам’ятними фото.

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Мы обновились Ночь открытых дверей Новий напрямок Дисертації Розробки С ПР ЗДНИКОМ ! Ми на Масляній Вітаємо з 1 Вересня! П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Конференції Дисципліни магистрам Поездка в с Дальник Дороздов лександр Ильич Публікації Приглашаем на праздник! Вечер открытых дверей Праздник тыквы Лабораторії кафедри До уваги абітурієнтів! Палвашова нна Игоревна Файлообмінник Лекция доц Никитчиной Т Наші випускники Город профессий Монографії День кафедры 9 апреля аспирантам Приглашаем на обучение ВНИМ НИЕ Харчових технологій Безусов натолий Тимофеевич Планшет выигрывай! Практика фото ОН ПТ приглашает Мастер-класс С Новым годом! Барбекю-шоу Працевлаштування Методичні матеріали Прийом документів до ОН ХТ Публічна інформація Підготовчі курси Ярмарка вакансий Бакалавру График консультаций С Днем студента! Практика 2013 С Днем рождения Одесса! Про спеціальність кадемии Ильева Елена Сергеевна ADMIN ХТ запрошує на FoodRace Новини Практика День космонавтики Приемная комиссия 2013 Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Международный форум Поспішайте! Семинар Проняков ндрей Сергеевич Графік консультацій Оновлення сайту Экскурсия по факультету Студентам Наукова робота студентів Слово завідуючого спірантура Викладачі Меню ТЕРМІНОВО! Увага конкурс! Гричишина лла Ивановна Напоминаем! День кафедры состоялся 20 квітня День кафедри Весенние нитраты Студенческая конференция Виховна робота Южный Конкурс ! Вітаємо зі святом!
/*
*/