31 мая 2013 года на кафедре биохимии, микробиологии и физиологии питания проводили экскурсию для учеников 10-х классов школы №53 и Приморского лицея. Во время экскурсии ученики посетили микробиологическую лабораторию нашей кафедры, где смогли ознакомиться с микроскопом и морфологией бактерий. В специализированной лаборатории (Д-216) ученикам  показали видеоматериал о существующих факультетах и кафедрах ОНАХТ.  В продолжение мероприятия ученикам представилась возможность на время стать дегустаторами, провести органолептический анализ пищевых продуктов и в итоге проверить чувствительность своих органов вкуса. Школьники также смогли больше узнать о нашем факультете Технологии вина, консервированных продуктов и товароведения. Выступление декана Ткаченко Оксаны Борисовны было интересно ребятам, они узнали о перспективах обучения в Академии, о возможностях последующего трудоустройства, о новейших технологиях обучения, международных проектах, где студенты могут реализовать свой потенциал.

По окончанию всего мероприятия ребятам пожелали сделать правильный выбор в будущей профессии и угостили вкусными пирожками.

 

 

 

ОДЕССКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ АКАДЕМИЯ ПИЩЕВЫХ ТЕХНОЛОГИЙ
приглашает всех желающих

1 июня 2013 г. на

«ДЕНЬ ОТКРЫТЫХ ДВЕРЕЙ Технологического института пищевой промышленности»

Вы сможете познакомиться с одним из старейших национальных высших учебных заведений страны и определиться с выбором будущей специальности, посетить экскурсии на факультеты, показательные лабораторные работы, презентации специальностей, узнать про перспективы будущей профессии, основные обязанности и возможности трудоустройства.

Мероприятие состоится по адресу: улица Канатная, 112.

Начало в 10-00

14-15 травня 2013 року в ОНАХТ  відбувся Національний студентський конкурс інноваційних харчових продуктів EcoTrophelia Ukraine 2013.   Конкурс пройшов за  ініціативою та підтримкою Української національної технологічної платформи «Агропродовольча».

Це перший студентський конкурс інноваційних продуктів, метою якого є заохочення студентів до розробки та виведення на ринок нових екоінноваційних харчових продуктів.  Конкурс спрямований на впровадження наукових розробок українських університетів у харчовій промисловості.

 

Детальніше: Національний студентський конкурс інноваційних харчових продуктів

 

КАЛЕНДАРНИЙ ГРАФІК

 захисту дипломних проектів на кафедрі біотехнології,

консервованих продуктів і напоїв 2017-2018 навч. рік

  

 

Вітаємо на сайті

Кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв!

Біотехнологія - один з головних напрямів сучасної науки і техніки. Промислове використання біологічних процесів у виробництві харчових продуктів, що відповідають статусу сучасної людини, є одним з головних напрямів розвитку біотехнології.

Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів в Україні є одним з перспективних напрямів розвитку національної економіки. Світовий досвід свідчить, що консервне виробництво розвивається швидкими темпами. Інноваційне спрямування процесів розвитку біотехнології у консервній галузі актуалізують проблему підготовки професійних кадрів вищої кваліфікації.

Майбутні випускники нашої спеціальності оволодівають навичками в моделюванні нових консервованих продуктів, розробці режимів проведення технологічних процесів і інноваційних технологій, контролі і виявленні фальсифікованих консервованих продуктів.

Програма навчання передбачає вивчення дисциплін гуманітарної, соціально-економічної, загальноекономічної і професійної підготовки. Для полегшення адаптації випускників при працевлаштуванні, на розширення можливості кращого працевлаштування передбачено вивчення предметів, які удосконалюють володіння комп'ютерної техніки, зокрема комп'ютерної графіки і дизайну, а також можливість поглибити знання іноземних мов.

 

Сайт знаходиться в розробці.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Підготовчі курси ТЕРМІНОВО! Слово завідуючого Магістратура Методичні посібники робота гуртків Дисертації Прийом документів до ОН ХТ Весенние нитраты Публічна інформація 20 квітня День кафедри Інститут культури Прийом 2016 Оновлення сайту Прими решение Необхідні документи ОН ХТ запрошує на FoodRace Гричишина лла Ивановна Підручники Монографії Конкурс ! Дороздов лександр Ильич Новини П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Публікації Дисципліни заочна форма Про спеціальність Семинар День кафедры 2017 Практика Файлообмінник С Днем рождения Одесса! Южный Патенти магистрам День космонавтики спірантура Новий напрямок Розробки ПТ приглашает До уваги абітурієнтів! Безусов натолий Тимофеевич Вечер открытых дверей Викладачі ADMIN Історія кафедри День кафедры 9 апреля Студентам День кафедры состоялся Приглашаем на праздник! Фотогалерея Международный форум Практика фото С Новым годом! Вітаємо зі святом! Экскурсия по факультету Виховна робота С 8 Марта! Обучение в Европе С Днем студента! Напоминаем! Контакти Приглашаем на обучение Наші випускники кадемии Конференції Проняков ндрей Сергеевич Увага конкурс! Поспішайте! Планшет выигрывай! Графік консультацій Студенческая конференция С ПР ЗДНИКОМ ! Ночь открытых дверей Меню Лекция доц Никитчиной Т Працевлаштування Мы обновились ВНИМ НИЕ Лабораторії кафедри Вітаємо з 1 Вересня! Палвашова нна Игоревна График консультаций Поздравляем с 1 сентября Праздник тыквы Бакалавру
/*
*/