Науковий керівник доктор технічних наук, професор Безусов Анатолій Тимофійович

 

КАНДИДАТИ ТЕХНІЧНИХ НАУК

Рік захисту

П. І. П.

Тема дисертаційної роботи

Спеціальність

1990

Хомич Галина Опанасівна

(другий керівник Флауменбаум Б.Л.)

Вишукування способів попередження кристалічного помутніння у натуральних та концентрованих виноградних соках та напоїв

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1993

Хаддад Бассам Махфуд

Розробка технології низькометоксильованого пектину для отримання консервованих желеподібних продуктів

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1994

Палвашова Ганна Ігорівна

Розробка технології освітлення яблучного соку пектиновими кислотами

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1995

Столярова Тетяна Василівна

(другий керівник

 Капрельянц Л.В.)

Розробка технології консервованих харчових продуктів з використанням природних підсолоджувачів

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1995

Манолі Тетяна Анатоліївна

Розробка безвідходної технології консервованих продуктів із білокачанної капусти

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1995

Білоконь Тетяна Іванівна

Розробка технології пектинового концентрату та консервованих продуктів на його основі

05.18.13 – технологія консервованих харчових продуктів

1997

Коваленко Олена Олександрівна

(другий керівник

Бурдо О.Г.)

Розробка технології концентрування вишневого та абрикосового соків методом блочного виморажування

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

1997

Коваленко Олексій Володимирович

Технологія препарату пектинметилестерази томатів

03.00.20 - біотехнологія

1998

Бочарова Оксана Володимирівна

Розробка технології фруктово-овочевих нектарів стабільної консистенції

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2003

Мельнічук Оксана Євстахіївна

Розробка енергозберігаючих технології виробництва варення

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2005

Федосова Катерина Сергіївна

Розробка технології консервованих

продуктів на основі водяного горіха TrapaNatansL.

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2005

Паламарчук Ганна Станіславівна

Удосконалення технології розсільного заморожування риби

05.18.04 – технологія м’ясних, молочних та рибних продуктів

2006

Мазуренко Ігор Константинович

Удосконалення технології виробництва концентрованих  томатопродуктів

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2007

Суткович Тетяна Юліанівна

Удосконалення технології яблучного соку з використанням вакууму

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2007

Холодний Леонід Павлович

Розробка технології лактоферментованих овочевих консервованих продуктів

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2007

Абдулазіз Абду Яхья Аббас

Отримання та використання глюкозооксидази в технології харчових продуктів

03.00.20 - біотехнологія

2009

Саркісян Ганна Овсепівна

Розробка технології виноградного соку з високим вмістом фенольних сполук

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2009

Саламатіна Світлана Єгорівна

Розробка технології зберігання овочів у розчинах хлоридів при виробництві маринадів

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2009

Хасан Е. А. Рамадан

Удосконалення способу виділення рослинних ліпаз та їх застосування в технологіях харчових продуктів

03.00.20 - біотехнологія

2010

Рейад Шамхі Алі

Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2012

Сапожнікова Наталя Юріївна

Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2012

Устенко Інна Андріївна

Розробка технології фруктових та овочевих наповнювачів

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2012

Левківська Тетяна Миколаївна

Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2013

Ліганенко Маргарита Геннадіївна

Розробка технології функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2013

Зубкова Катерина Віталіївна

Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

2014

Кузнецова Катерина Дмитрівна

Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

ДОКТОРА ТЕХНІЧНИХ НАУК

2004

Тележенко Любов Миколаївна

Наукові основи зберігання біологічно активних речовин у технологіях переробки фруктів та овочів

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2006

Д’яконова Анджела Костянтинівна

Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів

05.18.13 – технологія консервованих продуктів

2008

Добробабіна Любов Борисівна

Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів із гідробіонтів

05.18.16 – технологія продуктів харчування

2014

Мазуренко Ігор Костянтинович

Наукові основи технології консервованих продуктів для дитячого харчування лікувально-профілактичного призначення

05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

 

 

 

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Розробки С Днем рождения Одесса! Безусов натолий Тимофеевич Семинар Магістратура С ПР ЗДНИКОМ ! Практика 2013 День кафедры 9 апреля Виктория магистрам Гричишина лла Ивановна Барбекю с ОН ПТ Контакти Поездка в с Дальник Графік консультацій С Днем студента! Методичні посібники Методичні матеріали Вітаємо зі святом! Южный Підручники Студентам Новини Весенние нитраты День космонавтики День кафедры состоялся Ярмарка вакансий 20 квітня День кафедри Прими решение Поздравляем с 1 сентября Новий напрямок График консультаций Патенти Вечер открытых дверей Международный форум Виховна робота Ночь открытых дверей Вітаємо з 1 Вересня! аспирантам Планшет выигрывай! Бакалавру Студенческая конференция Проняков ндрей Сергеевич ОН ХТ запрошує на FoodRace Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Викладачі Слово завідуючого Меню Практика Працевлаштування Ильева Елена Сергеевна Публікації Напоминаем! С Новым годом! ADMIN Дисципліни заочна форма Дороздов лександр Ильич Город профессий ПТ приглашает Наші випускники спірантура Лекция доц Никитчиной Т Історія кафедри Увага конкурс! До уваги абітурієнтів! Монографії Праздник тыквы Оновлення сайту Экскурсия по факультету Прийом документів до ОН ХТ Дисципліни Палвашова нна Игоревна Вітаємо на сайті Приглашаем на праздник! ТЕРМІНОВО! Харчових технологій Підготовчі курси Прийом 2016 Мастер-класс Наукова робота студентів Практика фото Приемная комиссия 2013 Конкурс ! Файлообмінник Обучение в Европе Барбекю-шоу Мы обновились Ми на Масляній
/*
*/