ГРАФІК КОНСУЛЬТАЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

НА 2017-2018 навч. рік (I СЕМЕСТР)

 

Наукова ступінь

ПІБ викладача

День тижня

Час

Аудиторія

Проф.

Безусов А.Т.

вівторок

11-00 -14-00

Б-410

Проф.

Верхівкер Я.Г.

понеділок

14-00 -15-00

Б-403

Доц.

Доценко Н.В.

четвер

13-00 -14-00

Б-427

Доц.

Палвашова Г.І.

середа

16-00 -17-00

Б-411

Доц.

Мирошніченко О.М.

середа

13-00 -14-00

Б-427

Доц.

Ільєва О.С.

понеділок

13-30 -14-00

Б-412

Доц.

Афанасьєва Т.М.

понеділок

11-00 -12-00

Б-411

Тематика наукових робіт студентів кафедри

 

2012-2013 рік

  • Удосконалення технології натуральних овочевих консервів.
  • Біотехнологія фруктово-ягідних паст лікувально-профілактичного призначення.
  • Розробка технології консервованих томат-продуктів з використанням методів біотехнології.
  • Розробка технології бета ціанового барвника із столового буряка. 
  • Розробка технології продуктів лікувально-профілактичного призначення з зелених листових овочів.
  • Розробка технології фруктово-овочевих приправ.
  • Удосконалення технології квашеної капусти у дрібній тарі.

   

2013-2014 рік

  • Розробка консервованих овочевих бульйонів пребіотичної дії.
  • Удосконалення технології  комплексної переробки томатів.

    

2014-2015 рік

  •  Розробка технології гострих солодких приправ «Чатні».
  • Розробка технології фруктово-овочевих соусів з використанням пектинметилестерази рослинної сировини.
  • Розробка технології виробництва варення із тропічної сировини.
  • Розробка біотехнології консервованого соку із капусти.

   

2015-2016 рік

  • Розробка соковмісного напою з відходів молочного виробництва.
  • Удосконалення технології фруктово-ягідних нектарів і напоїв.

   

 

2016-2017 рік

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Южный График консультаций Экскурсия по факультету Лабораторії кафедри Практика фото Графік консультацій День кафедры 2017 Магістратура Меню Ночь открытых дверей Международный форум ВНИМ НИЕ Вітаємо з 1 Вересня! Мы обновились Гричишина лла Ивановна Конкурс ! Весенние нитраты Город профессий ADMIN ТЕРМІНОВО! кадемии Новини 20 квітня День кафедри Поспішайте! Підготовчі курси Поездка в с Дальник Поздравляем с 1 сентября Конференції Проняков ндрей Сергеевич аспирантам магистрам Дисципліни заочна форма Напоминаем! Публікації Планшет выигрывай! Барбекю-шоу Підручники Прийом 2016 Дисертації Ильева Елена Сергеевна Харчових технологій Дисципліни Дороздов лександр Ильич Практика 2013 Ярмарка вакансий Патенти День кафедры состоялся Необхідні документи Обучение в Европе Увага конкурс! Лекция доц Никитчиной Т Приглашаем на обучение Барбекю с ОН ПТ П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Праздник тыквы Прийом документів до ОН ХТ Новий напрямок Безусов натолий Тимофеевич Практика Виховна робота Методичні посібники ОН ХТ запрошує на FoodRace Фотогалерея Наші випускники Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Розробки Бакалавру Приглашаем на праздник! Прими решение Мастер-класс Вечер открытых дверей Ми на Масляній Історія кафедри Палвашова нна Игоревна До уваги абітурієнтів! Монографії С 8 Марта! С Новым годом! Студенческая конференция Публічна інформація Працевлаштування С Днем рождения Одесса! Викладачі Інститут культури
/*
*/