Тематика наукових робіт студентів кафедри

 

2012-2013 рік

  • Удосконалення технології натуральних овочевих консервів.
  • Біотехнологія фруктово-ягідних паст лікувально-профілактичного призначення.
  • Розробка технології консервованих томат-продуктів з використанням методів біотехнології.
  • Розробка технології бета ціанового барвника із столового буряка. 
  • Розробка технології продуктів лікувально-профілактичного призначення з зелених листових овочів.
  • Розробка технології фруктово-овочевих приправ.
  • Удосконалення технології квашеної капусти у дрібній тарі.

   

2013-2014 рік

  • Розробка консервованих овочевих бульйонів пребіотичної дії.
  • Удосконалення технології  комплексної переробки томатів.

    

2014-2015 рік

  •  Розробка технології гострих солодких приправ «Чатні».
  • Розробка технології фруктово-овочевих соусів з використанням пектинметилестерази рослинної сировини.
  • Розробка технології виробництва варення із тропічної сировини.
  • Розробка біотехнології консервованого соку із капусти.

   

2015-2016 рік

  • Розробка соковмісного напою з відходів молочного виробництва.
  • Удосконалення технології фруктово-ягідних нектарів і напоїв.

   

 

2016-2017 рік

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
магистрам Дисципліни заочна форма Виктория Ми на Масляній График консультаций Студентам Проняков ндрей Сергеевич П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Приглашаем на обучение Семинар С Новым годом! Вечер открытых дверей Прими решение Публікації День кафедры 2017 Прийом 2016 Праздник тыквы С Днем рождения Одесса! Необхідні документи Гричишина лла Ивановна Новий напрямок ТЕРМІНОВО! Слово завідуючого Студенческая конференция Мастер-класс Приглашаем на праздник! Дисципліни Палвашова нна Игоревна ADMIN Конкурс ! ОН ХТ запрошує на FoodRace Інститут культури Мы обновились Дисертації День кафедры состоялся Графік консультацій Поздравляем с 1 сентября Международный форум Вітаємо на сайті Підручники Поездка в с Дальник Наші випускники Виховна робота С 8 Марта! Напоминаем! Лекция доц Никитчиной Т Фотогалерея ВНИМ НИЕ Конференції Патенти Город профессий Обучение в Европе Приемная комиссия 2013 Бакалавру Весенние нитраты Харчових технологій ПТ приглашает Наукова робота студентів День кафедры 9 апреля Монографії кадемии Меню С ПР ЗДНИКОМ ! Ярмарка вакансий Поспішайте! Публічна інформація Підготовчі курси Практика Дороздов лександр Ильич Файлообмінник Южный Вітаємо зі святом! Розробки Методичні матеріали Лабораторії кафедри 20 квітня День кафедри Оновлення сайту Про спеціальність Працевлаштування Контакти Історія кафедри спірантура Планшет выигрывай! Увага конкурс! Барбекю с ОН ПТ До уваги абітурієнтів!
/*
*/