Найменування заявок і свідоцтв

Автор

Дата подання заявок

Дата та номер одержаного свідоцтва

1. Спосіб виробництва консервованих слив

Безусов А.Т.

Клещева Н.С.

13.04.2010

Патент №53619

А23L 3/00 МПК

UA опубл.

11.10.2010

Бюл. №19

2. Спосіб виробництва галак-туронових олігосахаридів

Безусов А.Т.

Нікітчіна Т.І.

Малькова М.Г.

26.03.2010

Патент №43090

С07Н 3/00 МПК

 

3. Спосіб виробництва кон-центрованої фрукто-овочевої м’якоті

Безусов А.Т.

Білоусова І.О.

Міхеєва Н.М.

 

 

22.04.2010

 

Патент №53621

А23L 1/212 МПК

UA опубл.

11.10.2010

Бюл. №19

 

4.Композиція інгредієнтів для десертного напою

Верхівкер Я.Г.,  Грищенко А.С.

20.12.2010

Патент №61588

А23L 2/02 МПК

UA опубл.

25.07.2011

Бюл. №14

 

5.Композиція інгредієнтів для десертного напою

Верхівкер Я.Г.,  Івашковська К.Г.

20.12.2010

Патент №61595

А23L 2/00 МПК

UA опубл.

25.07.2011

Бюл. №14

 

6.Композиція інгредієнтів для десерту

Верхівкер Я.Г.,  Крікополо Г.Г.

26.11.2010

Патент №60124

А23L 23/00 МПК

UA опубл.

10.06.2011

Бюл. №14

 

7.Спосіб виробництва відновлених нектарів з м’якою

Верхівкер Я.Г.,  Шалигіна К.С.

25.05.2010

Патент №55720

А23L 2/00 МПК

UA опубл.

27.12.2010

Бюл. №24

8.Спосіб виробництва томатного напівфабрикату

Палвашова Г.І., Шевцова А.І.

18.02.2011

Патент №62995

А23L 1/212 МПК

UA опубл.

26.06.2011

Бюл. №18

 

9. Спосіб виробництва купа-жованого грушево-перечного пюре

Безусов. А.Т.

Нікітчіна Т.І.

Чебан В.В.

31.03.2010

Патент №53546

А23L 2/04 МПК

UA опубл.

11.10.2010

Бюл. №19

10. Спосіб виробництва соусу для дитячого та профілак-тичного харчування

Верхівкер Я.Г.

Борисова М.С.

18.02.2010

Патент №53049

А23L 1/212 МПК

UA опубл.

27.09.2010

Бюл. №18

11. Спосіб виробництва овочево-фруктових консервів

Верхівкер Я.Г.

Бурдова Г.С.

05.02.2010

 

 

 

 

Патент №53360

А23L 1/212 МПК

UA опубл.

11.10.2010

Бюл. №19

12. Спосіб виробництва сливово-яблучного пюре

 

 

 

Верхівкер Я.Г.

Перхалюк Ю.Л.

23.02.2010

Патент №53053

А23L 1/212 МПК

UA опубл.

10.08.2010

Бюл. №15

13. Спосіб виробництва березового соку, настояного на жасмині

Дроздов О.І.

Шапкіна К.І.

14.09.2009

Патент №48547

А23L 2/00 МПК

UA опубл.

25.03.2010

Бюл. №6

14. Спосіб біологічного тестування сировини на мікотоксини

Пилипенко Л.Н., Пилипенко І.В., Гайдукевич Д.К., Данілова О.І., Вікуль С.І.

29.07.2011

Патент №65300 UA, МПК          G 01N 33/02,  опубл. 25.11.2011    Бюл. №22

15. Дезінфікуючий мийний засіб

 

Верхівкер  Я.Г., Гондза Н.І

19.03.2012

Патент №      UA, МПК C11D 3/48, C11D 1/83, A61L 2/18

16. Кетчуп

Верхівкер Я.Г., Єфремов В.В.

09.04.2012

Патент №      UA, МП

К    A23L 1/24

17. Спосіб виробництва томатної пасти

Верхівкер Я.Г., Шалапіна В.О.

09.04.2012

Патент №      UA, МПК    A23L 1/212

18. Спосіб виробництва консервованого напівфабрикату “Черешня типу мараскіно”

Безусов А.Т., Сапожнікова Н.Ю.

06.02.2012

Патент №72615      UA, МПК    A23L 1/27 опубл. 27.08.2012    Бюл. №16

19. Сік журавлино-гранатовий з цукром

Снєгірьова І.П., Дроздов О.І.

04.07.2012

Патент №67461

А23L 2/02

Опубл.

27.02.2012

Бюл. №4

20. Спосіб виробництва томатно-гарбузового напою

Безусов А.Т.,

Зубкова К.В.

25.04.2012

Патент №69218

А23L 2/02

Опубл.

25.04.2012

Бюл. №8

21. Патент на корисну модель «Варення зі смородини»

Маляренко Д.С.

Дроздов О.І.

15.11.2013

Патент № 88486,

25.03. 2014 U 201303994 

22.Спосіб виробництва квашеною капусти

Палвашова Г.І., Овчіннікова Я.В.

20.11.2013

Патент №2013 U 07976

23.Свідоцтво перо реєстрацію авторського права на твір «Комп’ютерна програма «Автоматизированная система экспресс-анализа  безопастности пищевых продуктов»»

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Світий І.М.

05.03.2013

Патент № 49100,

14.0.2013

24. Спосіб біологічного визначення токсичних органічних речовин

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Гайдукевич Д.К., Данилова О.І.

09.07.2013

Патент № 86769

10.01.14

U 2013 08623

25. Спосіб біотестування контамінантів в харчових продуктах

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Гайдукевич Д.К., Данилова О.І., Вікуль С.І.

19.08.2013

Патент № 88894

10.04.14

U 2013 10225

26. Композиція для визначення вмісту токсичних речовин в харчових продуктах

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Данилова О.І., Гайдукевич Д.К.

02.06.2014

Патент № 88894

01.10.2014

U 2014 06031

27.Композиція інгредієнтів для приготування ананасово-журавлинного напою/Патент України A23L 2/52

Дроздов О.І., Щербина О.Ю.

заявка № U201410148 від 15.09.2014

опубл. 25.03.2015, бюл. № 6, № 88486

28.Варення із смородини/Патент України A23L 1/06. Патент на корисну модель

Маляренко Д.С., Дроздов О.І.

заявка № U201303994 від 01.04.2013

опубл. 25.03.2014, бюл. № 6, № 88486

29.Спосіб одержання флюоресцентного біосенсора для визначення токсичних речовин [Текст] Патент на корисну модель № 96575 Україна, МПК G01N 33/00, 33/18,  12 Р 7/56, C 08 F 216/06 C 08 F 226/10, заявка № u2014 09435 від 26.08.2014, опубл. 10.02.2015, бюл. №3

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Данилова О.І.

заявка № U2014 09435 від 26.08.2014

опубл. 10.02.2015, бюл. №3, № 96575 Україна

 

30.Спосіб одержання флюоресцентного біосенсора для визначення токсичних речовин в харчових продуктах [Текст] Патент на корисну модель № 97836 Україна, МПК G01N 33/00, С12 Р 7/56, C 08 F 216/00, заявка № u2014 10600 від 29.09.2014, опубл. 10.04.2015, бюл. №7

Пилипенко Л.М., Пилипенко І.В., Данилова О.І., Гайдукевич Д.К.

заявка № U2014 10600 від 29.09.2014

 

31.Спосіб визначення мікробіологічної безпеки харчових продуктів [Текст] Патент № 98356 Україна, МПК G 12 Q 1/00, C 12 N 1/00

Пилипенко І.В.

заявка № U 2014 12093 від 10.11.2014

опубл. 27.04.2015,  бюл. №8

 

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
День кафедры 2017 Вечер открытых дверей С Днем студента! Бакалавру Меню 20 квітня День кафедри Дороздов лександр Ильич С Новым годом! Викладачі Монографії Розробки Приемная комиссия 2013 Конференції Приглашаем на праздник! Файлообмінник Палвашова нна Игоревна Публічна інформація Южный День кафедры состоялся Необхідні документи Студентам Історія кафедри Проняков ндрей Сергеевич Прими решение Прийом 2016 Вітаємо на сайті Виховна робота Гричишина лла Ивановна магистрам аспирантам ADMIN Поспішайте! Дисципліни Інститут культури Экскурсия по факультету Дисципліни заочна форма Графік консультацій Обучение в Европе Виктория Лабораторії кафедри Весенние нитраты кадемии Ми на Масляній ТЕРМІНОВО! Новини Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Мы обновились робота гуртків Патенти ВНИМ НИЕ Публікації Підручники До уваги абітурієнтів! Поездка в с Дальник Про спеціальність Слово завідуючого С Днем рождения Одесса! Праздник тыквы Город профессий День кафедры 9 апреля Вітаємо зі святом! Оновлення сайту Ярмарка вакансий Напоминаем! Практика фото Наші випускники Наукова робота студентів Безусов натолий Тимофеевич Барбекю-шоу Практика График консультаций Фотогалерея Планшет выигрывай! Конкурс ! Барбекю с ОН ПТ Магістратура Прийом документів до ОН ХТ Семинар спірантура Вітаємо з 1 Вересня! ОН ХТ запрошує на FoodRace Практика 2013 Ильева Елена Сергеевна Поздравляем с 1 сентября П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ
/*
*/