ГРАФІК КОНСУЛЬТАЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ

НА 2017-2018 навч. рік (I СЕМЕСТР)

 

Наукова ступінь

ПІБ викладача

День тижня

Час

Аудиторія

Проф.

Безусов А.Т.

вівторок

11-00 -14-00

Б-410

Проф.

Верхівкер Я.Г.

понеділок

14-00 -15-00

Б-403

Доц.

Доценко Н.В.

четвер

13-00 -14-00

Б-427

Доц.

Палвашова Г.І.

середа

16-00 -17-00

Б-411

Доц.

Мирошніченко О.М.

середа

13-00 -14-00

Б-427

Доц.

Ільєва О.С.

понеділок

13-30 -14-00

Б-412

Доц.

Афанасьєва Т.М.

понеділок

11-00 -12-00

Б-411

Тематика наукових робіт студентів кафедри

 

2012-2013 рік

  • Удосконалення технології натуральних овочевих консервів.
  • Біотехнологія фруктово-ягідних паст лікувально-профілактичного призначення.
  • Розробка технології консервованих томат-продуктів з використанням методів біотехнології.
  • Розробка технології бета ціанового барвника із столового буряка. 
  • Розробка технології продуктів лікувально-профілактичного призначення з зелених листових овочів.
  • Розробка технології фруктово-овочевих приправ.
  • Удосконалення технології квашеної капусти у дрібній тарі.

   

2013-2014 рік

  • Розробка консервованих овочевих бульйонів пребіотичної дії.
  • Удосконалення технології  комплексної переробки томатів.

    

2014-2015 рік

  •  Розробка технології гострих солодких приправ «Чатні».
  • Розробка технології фруктово-овочевих соусів з використанням пектинметилестерази рослинної сировини.
  • Розробка технології виробництва варення із тропічної сировини.
  • Розробка біотехнології консервованого соку із капусти.

   

2015-2016 рік

  • Розробка соковмісного напою з відходів молочного виробництва.
  • Удосконалення технології фруктово-ягідних нектарів і напоїв.

   

 

2016-2017 рік

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Практика Викладачі Інститут культури Бакалавру Прийом 2016 Наші випускники Дисертації Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Приемная комиссия 2013 Публікації Дисципліни заочна форма Конкурс ! День кафедры 2017 Ночь открытых дверей Фотогалерея С Днем рождения Одесса! Южный Історія кафедри Методичні посібники Практика фото С Новым годом! Увага конкурс! Необхідні документи Вітаємо зі святом! День космонавтики Город профессий ВНИМ НИЕ Семинар Файлообмінник Гричишина лла Ивановна ТЕРМІНОВО! Напоминаем! П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ Магістратура Практика 2013 Прийом документів до ОН ХТ Вечер открытых дверей Новий напрямок Підручники ОН ХТ запрошує на FoodRace Проняков ндрей Сергеевич Розробки С Днем студента! Вітаємо з 1 Вересня! ПТ приглашает Контакти График консультаций Оновлення сайту Мы обновились До уваги абітурієнтів! кадемии Праздник тыквы Планшет выигрывай! Монографії Публічна інформація Лекция доц Никитчиной Т Приглашаем на праздник! Конференції Працевлаштування Барбекю с ОН ПТ 20 квітня День кафедри Безусов натолий Тимофеевич Наукова робота студентів Харчових технологій День кафедры состоялся День кафедры 9 апреля Обучение в Европе Вітаємо на сайті Мастер-класс Методичні матеріали Прими решение Поздравляем с 1 сентября Приглашаем на обучение Про спеціальність С 8 Марта! Экскурсия по факультету Ярмарка вакансий Дисципліни Виховна робота аспирантам Ми на Масляній Барбекю-шоу Виктория Студенческая конференция Слово завідуючого Лабораторії кафедри Графік консультацій
/*
*/