План

проведення науково-методичних

та науково-практичних конференцій і семінарів

на 2017 р.

 

 


п/п
Назва заходу Термін проведення
1. 48 науково-методична конференція викладачів 12-13 квітня
2. 77 наукова конференція викладачів академії 17-21 квітня
3. Міжнародна наукова конференція «Алгебраїчні та геометричні методи аналізу» 31 травня -
5 червня
4. 20 Міжнародний науковий семінар «Нове у молочній промисловості» 7-16 червня
5. Міжнародна школа кормів (ISF)

29 травня
-
3 червня

6. VI Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні енерготехнології» 4-8 вересня
7. Всеукраїнський науково-інженерний семінар «Проблеми енергоресурсозбереження під час виробництва та споживання холоду» 7-8 вересня
8. XI Всеукраїнська науково-технічна конференція «Сучасні проблеми холодильної техніки і технології» 21-22
вересня
9. Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів»    25-30
вересня
10. Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології і автоматизація – 2017» 2-6 жовтня
11. V Міжнародна науково-практична конференція «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку XXI століття»    Матеріали конференції у електронному вигляді 12-13
жовтня
12. Регіональна науково-практична конференція «Енергія. Бізнес. Комфорт.»   Запрошення на конференцію у електронному вигляді листопад
Студентські наукові конференції
1. Міжвузівська наукова студентська конференція 27-31 березня
2. VІ Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності» 29-30 березня
3. Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Еколого-енергетичні проблеми сучасності» 14-15 квітня
4. Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Стан, досягнення і перспективи холодильної техніки і технології» 14-15 квітня
5. Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених та студентів «Стан, досягнення і перспективи інформаційних систем і технологій» 19 квітня
6. VIІI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів та студентів «Вода в харчовій промисловості» 20-21 квітня
7. ХІІІ Всеукраїнська наукова конференція студентів з розділу “Харчові технології” 26-28 квітня
8. X Всеукраїнська конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Проблеми формування здорового способу життя молоді» 29 вересня -
1 жовтня

 

 ***********************************************

Матеріали з сайту академії http://onaft.edu.ua/plan_conferences

До аспірантури на конкурсній основі приймаються особи, які мають вищу освіту і кваліфікацію спеціаліста або магістра.

 

Перелік спеціальностей з яких ведеться підготовка науково-педагогічних і наукових кадрів

  • 03.00.20 - Біотехнологія
  • 05.18.13 - Технологія консервованих і охолоджених
    харчових продуктів

 

 

Особи, які вступають до аспірантури подають на ім′я ректора вищого навчального закладу наступні документи:

 

  • заяву;
  • особовий листок з обліку кадрів;
  • список опублікованих праць і винаходів. Особи, які не мають опублікованих праць і винаходів, подають наукові доповіді (реферати) з обраної ними наукової спеціальності;
  • медичну довідку про стан здоров′я (форма №086-У);
  • копії дипломів із додатками про закінчення вищого навчального закладу;
  • посвідчення про складання кандидатських іспитів (за наявності складених кандидатських іспитів).

 


Паспорт і диплом про вищу освіту вступаючі подають особисто.

 

Підготовка в аспірантурі і докторантурі здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України, а також коштів юридичних і фізичних осіб.

 

Прийом документів до докторантури та аспірантури здійснюється щорічно до 15 вересня.

 

Вступні іспити до аспірантури - з 1 жовтня:

 

  • спеціальність (в обсязі навчальної програми для спеціаліста або магістра, яка відповідає обраній ними наукові спеціальності),
  • філософія,
  • іноземна мова на вибір (англійська, німецька, іспанська, італійська, французька).

 

За довідками звертатися за адресою: 65039, м. Одеса, вул. Канатна, 112,

 відділ аспірантури, кімн. А-304a

 

Контактні телефони: (048) 712-41-56, факс (048) 725-32-84

 

 

ДОКУМЕНТЫ И СРОКИ ПОСТУПЛЕНИЯ

http://onaft.od.ua/_bakalavr.html 

 

 

Дочірні категорії

Новини

Сайт приймальної комісії

Фотогалерея

Сайт приймальної комісії
Публікації Семинар Палвашова нна Игоревна Лекция доц Никитчиной Т Оновлення сайту Обучение в Европе Публічна інформація кадемии Лабораторії кафедри ТЕРМІНОВО! С Днем рождения Одесса! Весенние нитраты Вечер открытых дверей Южный Приглашаем на праздник! Новини Напоминаем! Поспішайте! 20 квітня День кафедри Гричишина лла Ивановна ADMIN Барбекю с ОН ПТ Дороздов лександр Ильич Викладачі Наукова робота студентів Ярмарка вакансий День космонавтики С ПР ЗДНИКОМ ! Графік консультацій Мы обновились ОН ПТ приглашает Праздник тыквы Прими решение Працевлаштування Ми на Масляній Новий напрямок ВНИМ НИЕ Інститут культури Барбекю-шоу Підготовчі курси Слово завідуючого спірантура Дисертації Ночь открытых дверей Наші випускники Практика фото Дисципліни заочна форма Безусов натолий Тимофеевич Мастер-класс Международный форум Історія кафедри Прийом 2016 Методичні посібники Файлообмінник Виховна робота Ильева Елена Сергеевна Вітаємо зі святом! Методичні матеріали Поездка в с Дальник Правила прийому в ОН ХТ 2015 році Город профессий День кафедры состоялся График консультаций Вітаємо з 1 Вересня! Патенти П Р О Г Р М ЯРМ РКУ В НСІЙ ХТ запрошує на FoodRace Розробки Конкурс ! Поздравляем с 1 сентября С 8 Марта! Виктория магистрам День кафедры 9 апреля День кафедры 2017 аспирантам Підручники Приемная комиссия 2013 Про спеціальність Студенческая конференция Монографії Харчових технологій Вітаємо на сайті Магістратура Фотогалерея
/*
*/